Ostatni post z poprzedniej strony:
Cześć od Lipca tego roku jestem posiadaczem Megane III PHIII GT220 Grandtour w kolorze srebrnym :) jestem z Rudy Śląskiej. Pozdrawiam WszystkichPowitania
Rafiki pisze:Cześć od Lipca tego roku jestem posiadaczem Megane III PHIII GT220 Grandtour w kolorze srebrnym :) jestem z Rudy Śląskiej. Pozdrawiam Wszystkich
Cześć

Cześć! :D
Od niedawna jestem posiadaczem RENAULT CLIO SPORT II. Auto jeszcze nie jeździ, ale mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni. Jest to mój debiut jeśli chodzi o motoryzację francuską i na tym forum właśnie zaczynam zdobywać informację na temat tych samochodów :)
Witam wszystkich :)
Od niedawna jestem posiadaczem RENAULT CLIO SPORT II. Auto jeszcze nie jeździ, ale mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni. Jest to mój debiut jeśli chodzi o motoryzację francuską i na tym forum właśnie zaczynam zdobywać informację na temat tych samochodów :)
Witam wszystkich :)
-
- Samochód: Megane IV GT 205 EDC
Cześć od czerwca 2017 roku jestem w posiadaniu Renault Megane IV Gt 205 EDC która już zdążyła przejechać 92 tyś km. Jest to moja druga meganka poprzedniczka to IIIGt ale 2.0dci obie w kombi, także witam wszystkich serdecznie. 

Puco pisze:Rafiki pisze:Cześć od Lipca tego roku jestem posiadaczem Megane III PHIII GT220 Grandtour w kolorze srebrnym :) jestem z Rudy Śląskiej. Pozdrawiam Wszystkich
Cześć![]()
rób program, ja żałuje że czekałem do końca gwarancji, frajda z takiego 300 konnego kombiaczka jest przeogromna
Muszę przekonać drugą połówkę albo zrobić bez jej wiedzy hihi :D
-
- Samochód: Megane I coupe F7R
Witam wszystkich
jwstem posiadaczem Megane I F7R ale powoli szykuje się na zakup Megane II Rs albo laguny coupe
pozdrawiam wszystkich 

-
- Samochód: Vectra C planowane Megane 225
Cześć!
Po dwóch latach nieposiadania sporta, muszę go znowu mieć i aktywnie uczestniczyć w forum!
Witam wszystkich!
Po dwóch latach nieposiadania sporta, muszę go znowu mieć i aktywnie uczestniczyć w forum!
Witam wszystkich!
-
- Informacje
-